vi skulle fan dit och nu är vi fan där!

Men först: idag spelade vi den sista elitseriematchen i grundserien 10/11 och vi kunde inte slutföra den på ett bättre sätt. Vinst med 6-5 mot regerande mästarinnorna Rönnby, SÅDÄRJA! Man kan säga atty som vi startade serien har vi nu avslutat den också. Fanns tendens till en dimp över jul men vad gör det när vi tagit oss dit vi ville och dessutom besegrat Rönnby som avtramp för vad som komma skall. 
Referat om matchen kan ni i vanlig ordning läsa på hemsidan a la Lasse.


Men nu till det göttaste - slutspelet! Vilken resa vi har gjort för att ta oss hit och som vi har slitit tillsammans. Jag är mycket stolt över vad vi har åstadkommit med vårat nya Dalen. 
Det råder ingen tvivel om att vi är laddade, snarare risk för övertagg!

Idag beslutade vi att det råder tvättstopp på matchkläderna inför slutspelet, alla var starkt överens om att det inte skulle sparas ut någon kliande slutspelsmuff (eller hur Öhman?) så det äckligaste vi kunde komma på efter det var otvättade matchkläder (allt från sportbh och hårband till t-shirt, sockar och matchkläder). Linn stinkbomben Lundström tycker däremot att det ska bli bra att få lite konkurrens på svettluktspriset! Så om publiken tycker att det luktar dåligt i hallen kommande helg, så är det förmodligen det svartvita gänget och ingenting annat.


Hoppas ni följer och hejar på oss i slutspelskampen mot favorittippade IKSU.
Slaget om Umeå har börjat. 
Avslutar med ett "GO DALEN GO!" som Matilda Brusells pappa skulle har skrivit det! /#6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0