Inför Dalen - Karlstad


Linnea Ivarsson svarar på frågor inför helgens match mot Karlstad.


Inför Dalen - Rönnby


Katarina  Bjuhr svarar på några frågor om helgens match mot Rönnby.


Live uppdatering!

Live från John Bauer!

Igår fick jag uppdrag att baka semlor till Cafét här på skolan. Så jag åkte hem till min mamma i Vännäs för att få lite hjälp. Vi bakade från tidig morron till ca halv 3, gick riktigt bra. Fick åka på John bauer i morse för att lägga på grädde och florsocker. Och dom har sålt riktigt bra. Hjördis och Linn måste skynda sig. Urban skulle nog också velat ha en. :)



Så ser det ut i Dalen Cafét :) Finns mycket gott att köpa, Jag rekommenderar mackorna.

# 13

Voncas Semlor

I går var det fettisdag, tyvärr hade John Bauergymnasiet stängt pga friluftsdag, därför säljer Dalencafét på John Bauer semlor idag istället. Vonca har bakat Semlor på hemligt recept, mycket goda!!


Pixbo Wallenstam - IBK Dalen

Söndag, Scandic Mölndal, frukost nr 1 avklarad. Om ungefär en kvart ska vi ta oss ner till frukosten för påfyllning. Linn har varit förbi vårat rum och masserat mig, mycket snällt. Mina rumskamrater Ivar och Stege ligger i sina sängar och sover, snart ska jag vara dryg och tända alla lampor....hehehe.

Om några timmar är det dags för match mot Göteborgarna, Pixbo. LADDAT!!! Idag ska vi sälja oss dyrt. Jag tror att Mackan och Ida kommer att vara heta idag. Jag tror på vinst! /#6



Scandic Mölndal

Nu är vi framme i Göteborg. Några nakenbader uppe i relaxen, en del ligger och vilar och vi ska färga hår!

Ivarsson, experten, berättar om hotellet.


Det berömda bajset

Tidigare i veckan blev vi överraskade av ett otrevligt bajsbubblande avlopp som finns i omklädningrummet, avloppet hade pumpat ut en bajssörja i en stor del av omklädningrummet. UUWÄÄÄK!! Inte minst drabbad blev Mackans hjälm, tur att Dalen kunde stå för en ny:) Här har dock några fina själar styrt ihop det till en hög, men Linn visar oss live från händelsen anyway:


Göterborgtour

13.00 gick bussen från Gammliahallen och på vägen har vi med inspiration från herrlaget löst quiz som jag och Linn drog ihop, tittat på film, sovit, ätit mat, vilat, innebandysurfat och babblat en massa:) Nu är vi framme i Örebro där vi ska tillbringa natten på Ibis Hotell, här är några bilder från hotellrummet:




och en videosnutt på dagens träningspass, käraste stegen:)
/#6


Sett i omklädningsrummet


SKÄRPNING!!!


Linn promotar proviva


Julia förlänger med Dalen


Här berättar Julia om förlängningen.


RSS 2.0