Fystester

Efter matchen i fredags väntar nu en hel månads matchvila innan nästa seriematch blåser igång, då ett dubbelmöte på hemmaplan mot Falun den 19onde och KAIS Mora den 20onde December. Längtar redan.

Fram tills dess blir det att träna stenhårt och vi börjar redan denna vecka med att checka av fys-statusen hos samtliga i laget genom tester under måndag- och tisdagkväll. tackar.


ryktas om att ivarsson lyfter tungt på benpressen i år....bäst i laget? 


Laguppställning mot IKSU

målvakt:
Mackan

förstafemman:
Hilma
JG
Ida
Chippen
Larse


andrafemman:
Katta
Ivar
Linn
Hanell
Stege

tredjefemman:
Såsen
Olivia
Jennie
Jennifer
Vonka


börjar på bänken:
Tassen
Folke
Unne (om hon har tillfrisknat)


Intervju med Linnea

Idag återstår ett gympass och två innebandyträningar innan derbyt mot IKSU på fredag. Upphittad i Gamliahallens gym intervjuade jag en taggad Linnea Ivarsson med fokus på fredagens derbymatch. Kolla in klippet nedan.


Intervju med Carro

 

Ingen har väl missat veckans andra derbymatch i Gamliahallen då Dalens damer tar emot IKSU nu på fredag med matchstart 19.00. En dalentjej som har anknytning till just IKSU är Caroline Lundmark som inför denna säsong lämnade Iksu ungdom för spel i Dalen. Vi checkade läget med Carro och hennes tankar och känslor inför fredagens derby samt en uppdatering av hennes skadade knä.
 
Tjena Carro, hur är läget?
Hejhej! Läget är helt okej :)  
 
 
För några veckor sedan skadade du olyckligtvis ditt knä under ett träningspass med laget. Hur känns det idag och vad vet vi i dagsläget om skadan?
Jag har ju fått kasta kryckorna nu och kan gå på egen hand, så det är skönt! Jag har dock inte fått något riktigt svar på vad det är som har hänt i knät, men ska på magnetröntgen i veckan och då kan dom se om det är något som har gått sönder.
 
 
Du lämnade IKSU-ungdom för spel med Dalen i år och kan tänkas ha en del koll på IKSU, vad tycker du att vi i Dalen ska tänka på inför fredagens match?
Även fast IKSU är ett av dom favorittippade lagen i serien så är dom inte omöjliga att slå och det är ju dom som har all press på sig. Alltid kul att slå från underläge :)

 
Vi har redan hunnit spela några matcher mot IKSU tidigare i höst (Nolia Cup och DM-final). Vad tycker du om dom matcherna? Vad kan vi ta med oss från dom? Vad kan vi göra bättre i matchen på fredag?
I Nolia cup så hade vi inte riktigt spelat in oss med varandra och stora delar av laget var inte van med det nya spelsystemet (2-2-1) så vi blev rätt överkörda av IKSU då. Men DM-finalen blev en helt annan match än dom i cupen och vi satte försvaret riktigt bra och lyckades med våra kontringar. Så spelar vi som vi gjorde i DM-finalen så får IKSU sig en tuff match!
 
 
Till sist, hur slutar matchen?
Oj, jag är riktigt dålig på att tippa resultat! Men hoppas självklart på dalenvinst :)

 
Tack för att du tog dig tid Carro och vi hoppas att få se dig på innebandyplanen snart igen!
/Katarina Bjuhr


Summering av dubbelmötet i Stockholm

Så var vi hemma efter en godkänd helg nere i Stockholm med 3 pinnar i bagaget. Ett riktigt bra jobb och slit från hela laget i helgen, gång på gång visar vi stora hjärtan och det om något är värt att ta med sig och ta vara på!
Resultat: Huddinge - Dalen 2-4, Täby - Dalen 4-0


fr.v Ida Linné, Sandra Larsson, Frida Stegeby.
våra målgörare mot Huddinge



Som vanligt är det nära till skratt i laget, så också på denna resa. Här kommer ett klipp + tillhörande bilder från en second hand affär som vi besökte där vi testade roliga glasögon:






Andra saker värda att notera under resan:
- Maten var i världsklass under hela helgen.
- Våra nära och kära var helt outstanding på läktaren, vilken klack!
- JG's mamma bakar fantastiskt goda bakverk och gör återigen ett strålande jobb som materialare!
- Domarna under lördagens match mot Huddinge höll en hög nivå, kul med bra domare!
- Matchen mellan CaperioTäby och Warberg blev en riktig show, på läktaren satt vi som gillar innebandy och mös.
- Urban Karlsson, vem annars, vann en matchtröja under ovanstående match efter att ha deltagit i en bollkastar tävling. Värd en applåd!


För oss väntar nu en otroligt viktig träningsvecka för att ladda om till matchen mot IKSU på fredag i Gamliahallen. Ikväll hejar vi fram Dalengrabbarna som möter Umeå City i ett förhoppningsvis hett derby. Tack för den här gången! /#6


inför dubbelmöte

ÄNTLIGEN!!
I helgen flyger vi ner till Stockholm för ett otroligt viktigt dubbelmöte mot Huddinge (lördag 16.00) och Täby (söndag 13.30). I slutet av veckan har vi haft bra närvaro och bra fart på träningarna vilket känns lovande inför helgen. Vi åker med följande trupp och ställer upp enligt nedan till lördagens match:

Målvakt
Mackan

Förstafemman
Hilma
JG
Ida
Chippen
Larse


Andrafemman

Katta
Ivar
Linn
Hanell
Unne


Tredjefemman

Såsen
Olle
Jennie
Jennifer
Stege

Börjar på bänken
Veronica
Tassen

Önska oss lycka till!
/#6


tuffa träningspass

Anledningen till denna tystnad på ibkdalens.blogg.se har till stor del att göra med den matchtorka som vi i dalens damer befinner oss i just nu. Men inte ligger vi på latsidan för det, veckorna består av stenhårda träningar med en hel del fys (vilket VF fick bekräftat när dom gästade ett av våra träningspass förra veckan, och tog den här bilden efter träningens slut):


utpumpade och utspridda på gamliahallens golv.

I veckan åker Sveriges U19-landslag med våra tjejer Andrea Gidlund, Ida Linné och Jenny Gustafsson till Finland för att spela Euro Floorball Tour och vi önskar dom all lycka till!
Kick some ass brudar:)



Annars ligger fokus på den viktiga helgen 14-15 november då vi möter Täby och Huddinge borta. Rykten säger att vi flyger dit på lördag, frågan är dock om det blir buss eller inte för Unne som äntligen lyckats byta bort sitt jobbpass fredagen innan? ...återstår att se.. /#6


RSS 2.0