Efter 4 matcher spelade har vi tillsammans krigat till oss 9 rejäla poäng! Det är en riktigt bra start och en boost för självförtroendet. Många undrar varför det har gått så bra för Dalens damer inledningsvis, mitt svar är:

1. JH's pastaintag
2. Urbans ledord: Kärlek!
3. Ödmjukhet och ett jävla slit

Matchen mot Rönnby var en tuff start. Vi gör en godkänd match men slarvar för mycket och Rönnby kan straffa oss lätt på våra individuella misstag. Premiärnerverna fick ta för mycket plats och vi förlorade tillslut med 4-2. Ett godkänt resultat mot förra årets mästarinnor. Finns mycket bra att ta med från denna match, och en del att göra bättre inför kommande möte med västeråstjejerna.

Matchen mot Iksu var en ren inställningsvinst där vi aldrig ger oss och agerar dryg lillasyster som hela tiden gör det jobbigt för storasyster. Vi tar vara på dom målchanser vi får och visar stort klubbhjärta i 60 minuter. Andra perioden är våran bästa i matchen då vi vinner med 3-0. Vi tror på att vi kan vinna och i slutet av matchen vägrar vi också att ge bort segern. Mackan gör en strålande insats i målet och vi vinner tillslut med 3-2.

Matchen mot Örebro var en viktig match för oss där vi fick chansen att visa oss själva och alla runt omkring att segern mot Iksu inte var en tillfällighet utan välförtjänt. Matchbilden var ganska konstig och Örebro gjorde allt för att försöka förstöra vårat spel, men lyckades inte. Matchen slutade med övertygande 10-2 till oss.

Tvmatchen mot Falun. Nervöst men otroligt fokuserat och laddat! Enligt kommentatorerna på tv4sport tog vi tag i taktpinnen i början av matchen och behöll den hela vägen. Precis så kändes det också hela matchen igenom. Vi lät aldrig Falun komma in i matchen trots att dom tryckte på med en hårdare press under matchens gång. Sandra Larsson otroligt het i denna match med 3 mål, ett grymt bra kollektivarbete, ett slutresultat på 6-3 och 3 friska poäng! /#6

Emelie Nordlinder i kamp med hennes gamla lagkamrat Malin Eriksson i matchen mot Iksu.