Hemfärd

Då har vi just lämnat hudik och Umeå närmar sig inom några timmar. Finns väldigt mycket att säga om resan som varit, men tror vi alla kan samsas om att sammanfatta det som en riktigt jäkla bra resa. Vi åker ner som underdogs med ett relativt nytt och oerfaret lag med en snittålder runt 19-20. Går genom gruppspelet med fina resultat och bra målskillnad, och trots att vi blev tvugna att spela en extra match i slutspelet så går vi relativt tryggt genom slutspelet fram till en final där vi var det övervägande bättre laget där en målvakt gjorde skillnaden mellan en marginell vinst och strafförlust. Tråkigt att vi inte fick gå hela vägen och kamma hem det guldet JAG tycker vi förtjänade, men redan nu kan man konstatera att vi gjort en sjukt bra turnering som bevisat att vi kan bli hur bra som helst i vinter. Lite bilder från matcherna kommer nedan.

Fler bilder från några av matcherna finns på http://www.czechopen.cz/EN/index.asp?pg=21103galery-zapas.asp&n=n_galerygames&lng=EN (klicka på kameran till vänster)












/ #11


Kommentarer
Postat av: Unt

Hejsan tjejer! kolla in unt.se och Mattias Holmgrens innebandyblogg där er tränare är med på en ruskigt lik "lika som bär"

2010-08-17 @ 20:47:37
Postat av: hep

Hey girls, congratulation for silver on Czech open tournament. Herbadent was luckier team I think, you deserved to win. You played very good game so I wish you to be excelent in season.

2010-08-17 @ 21:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0