DM-final & U19

Då har man landat ordentligt på svensk mark ett par dagar efter hemkomsten. Tydligen finns det något som kallas pragkoma..


Vi har haft ett par träningar i veckan med både gym, jogg och innebandy för att inte "chocka" kroppen med för mycket vila(kontraster: från 9 matcher på 4 dagar till stillestånd). Tyvärr har halva truppen dragit på sig en förkylning och det var en väldigt tunn skara slitna krigare som dök upp på torsdagens innebandy. Vi får hoppas på att folk börjar tillfriskna till veckan eftersom det då vankas DM-final: IKSU - IBK Dalen 27 augusti 19.00 Iksu sportcenter. "Be there or be square" som Urban så målande brukar säga!

Ett glädjeämne utöver förkylningstiderna som råder är att Dalens Amanda Öhman plockade åt sig en plats på U19-lägret som kommer hålla hus på Bosön 8-12 september. Det applåderar vi för! Och vi väntar med spänning på det nästkommande lägret då vi alla räknar med att även Julia Nordin ska få ta plats i U19-landslaget där även hon borde höra hemma! Men oavsett - Stort grattis till Öhman som verkligen visat framfötterna och en spikrak utvecklingskurva i sommar!



/ #11


Kommentarer
Postat av: #6

gilla!

2010-08-21 @ 18:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0