Czech Open

Godkväll! Får ta och börja med att ursäkta den förskräckligt fattiga uppdateringen, måste skylla på dåligt internet på hotell Olga.. men, nu löste det sig och näst sista dagen kommer första uppdateringen på plats!

Torsdagen startade med tre tuffa matcher på 2x20 minuter styck. Korta matcher kan tyckas, men sliter på nog så mycket. Avslutade dag 1 med två vinster och en oavgjord - ett klart godkänt resultat som slutade med målskillnad på 15-3 och en oavgjord match mot turneringens regerande mästarinnor - det lokala praglaget Herbadent Tigers.

Fredagen skulle garanterat bjuda på två gruppspelsmatcher och eventuellt en tredje genom en åttondelsfinal om vi inte skulle plocka nog med poäng för att kvalificera laget direkt till kvarten. Tyvärr förlorade vi med uddamålet mot Pixbo efter ett ledningstapp på 2-0 till 2-3 i slutsekundrarna, och fick lite press på oss att vinna dagens andra match för att direktkvalificera oss till kvartsinalen. Även i andramatchen åkte vi på en snöplig oavgjord match efter ett tvivelaktigt domaringripande som skulle avsluta matchen då vi åkte på en kvittering i baken med tre sekunder kvar.

Hursomhaver så hade vi oavsett kommit oss till åttondelsfinal. Där mötte vi ett skärrat och oorganiserat Pixbo div1 som desperat försökte söka chanser med långa bollar. Som tur var hade förstafemman redan punkterat matchen med 2-0 efter 13(!!!) sekunder av matchen. Det var en halvhafsig match som laget spelade av - en transportsträcka till kvartsfinalen. Ett glädjeäme under pixbomatchen var den enormt engagerade klacken som drog igång ramsa efter ramsa i den akustiskt fördelaktiga innebandyhallen. En inflikning är att klacken bestod till 30% av spelarföräldrar och till 70% av bärsande innebandyspelare från olika hörn av världen.. Stämningen kunde man inte klaga på iallafall!

Dagens - lördagens - matcher skulle bli aningen tuffare. Imorse mötte vi än en gång ett tjeckiskt lag, och spänningen i laget gick att ta på i omklädningsrummet. Vi gjorde 2 snabba mål på frislagsvariant och ett vackert spelmål, och därefter kunde vi mycket kontrollerat spela av matchen, och även rulla in mål nummer 3 och 4. Semifinalen spelades i den väldigt moderna och fräscha hallen Arena Sparta där vi mötte ett Vitkovice som kommit undan med blotta förskräckelsen efter dommarmissen i gruppspelet. Ett (hyfsat iallafall) taggat Dalen klev in på plan och spelade lite sämre än morgonmatchen, men kunde ändå göra både 1,2 och 3 mål och spela av matchen. Kan även nämna att undertecknad inte riktigt kunde reglerna för slutspelet - var övertygad om att vi skulle spela 3x20 och väntade avslappnat på en tredjeperiod av matchen när publiken plötsligt ställer sig upp och börjar klappa av matchen med 20 sekunder kvar. Tur för mig att vi slapp den perioden iallafalll..

Imorgon väntar en final i den mäktiga Tesla Arena mot ett favorittippat Herbadent Tigers - regerande mästarinnorna. Kan säga att jag inte skulle byta bort morgondagens final mot alla pengar i världen. Hela laget är otroligt taggat, och som Urban sa.. vi kommer sälja våra liv dyrt imorgon!

Tune inEurosport2 kl 12.00 imorgon för att se damfinalen mellan Herbadent Tigers - IBK Dalen dam. NU KÖR VI!

/ #11 Linnea Ivarsson


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till..tror att ett taggat Dalen vinner

2010-08-15 @ 09:17:56
Postat av: Molle

SÅ stolt över er och vilken resa ni har gjort! Grym match som ni föll på målsnöret.. Men tänk efter vad ni har haft för er fram till idag: lång resa, minst två matcher per dag, domarmissar, trötta ben och skallar men ändå stod ni där som topp 2 och på vilket sätt ni gör det!!



När det värsta besvikelsen lagt sig så kommer ni vara stolta, är inte många som varit där ni var idag!!



HEJA Dalen!



//Ert fan från Schweiz :)

2010-08-15 @ 19:34:54
URL: http://sophiamolin.blogg.se/
Postat av: Unneby Jr,.

Ett stort grattis till er alla! Kanske känns tungt nu men ni ska vara otroligt stolta över eran prestation!



Jag taggar Säsong 2010/2011, Det gör ni också hoppas jag?!

2010-08-15 @ 19:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0