Heja Dalen!

Nu var det ett tag sedan jag bjöd på ett inlägg i bloggen så jag passar på nu!
Börjar med att kommentera förra inlägget från Ivar. -Nu vet alla att jag har en skruv lös, jag bjuder på den missen! Couscous och kokos, same shit!

Veckan började bra med vinst mot Skellefteå och det är jätteroligt att vi har tre poäng. Träningarna i veckan har  bland annat bestått av 3 mot 3 spel, power/boxplay, passningar i fart och försvarspel. Jag tycker att vi har haft en rolig träningsvecka och jag tror att alla är superduper taggade inför matcherna i helgen! Laget är uttaget och vi åker på lördag kl 06:00 från Gammlia. Vår sjuka men nu hyffsat friska Sandra, som tränade idag, ska följa med i helgen och det är roligt att se henne tillbaka på plan.  

I slutet av dagens träning gick vi igenom vem som skulle ta med sig vad i helgen, så som sjukvårdsväska, västar och filmer osv. Vår filmansvarig som är Folke säger glatt att hon har laddat ner Sex and the city filmen och alla blir jättenöjda, förutom en person! Denna person är nog den av alla i laget som har sett den filmen flest gånger, så det är förståligt att han hellre vill se en annan romanstisk tjejfilm!



*Inför helgens bussresa har vi samma trogna busschafför som sist, we like!
*The Bachelorette med Tony fortsätter, spännande!
*Kommer Unni med ett nytt trolleritrick som tar Hilma med storm, igen?
*Style by Dalen meddelar att den nya mössan, som alla har fått i veckan, är den nya accessoaren som piffar upp hela Dalenoutfitten. Use it well and all the time!
*Gissar på att Tassen kommer stå utanför Gammlia kl 05:30 på lördag för att hämta sina saker nere i omklädningsrummet, någon mer som tror samma sak?


Vill påminna alla läsare att följa bloggen under helgen och vara uppdaterad om vad som händer på våran färd och vistelse nere i södra Sverige. Det kommer bjudas på bilder, kommentarer och många roliga uppfriskande händelser, så håll dig upptaderad om inside information and gossip - live on www.Ibkdalens.blogg.se

xoxo // #14


Kommentarer
Postat av: Hjördis

Har ingen varit snäll med Tassen och påminnt henne om att hon ska ta grejjorna? Fler än en gång... alla borde få det i uppgift att påminna henne! Hon har ju sjukt mycket grejor att göra hela tiden... Lycka till i helgen! Kramis

2009-10-02 @ 21:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0